Om TC Stålindistri ApS

TC Stalindustri ApS er en ordreproducerende virksomhed, som har eksisteret siden 1997. Vi har dygtige certificerede svejsere og fleksible medarbejdere.

Vi arbejder indentor stål, rustfri samt aluminium.

Vi er godkendt til at arbejde for F.L. Schmidt, hvortil vi fremstiller rørkonstruktioner/unit til olie, gas, vand og luft. Derudover diverse konstruktioner og beslag.

I Københavns Lufthavn CPH renoverer og producerer vi dele for deres bagagebåndsafsnit. Arbejdet foregar hos CPH og ofte om natten hvor båndene er lukkede. Derudover udfører vi en del smedearbejde, såsom trapper, gelændere, reposer, sikkerhedsafskærmninger og lign.

 

Alsidig erfaring

Vi har erfaring med at fremstille dele til glarmestre sasom facader, baldakiner, rækværker samt diverse beslag, her udfører vi også montagearbejde.
På Greve og Karlslunde stationer har vi fremstillet og monteret stålkonstruktioner for overdækninger af perronterræn, samt ventesale og rækværker.

I samarbejde med kunder kan vi udvikle og specielfremstille konstruktioner, maskiner, beslag og andre opgaver, i tæt samarbejde. Vi har bl.a.specielfremstillet beslag til kirker og andre fredede bygninger. For en kunde der laver partikelfiltre har vi i tæt samarbejde produceret deres produktionsmateriel.
Derudover kommer mange kunder med mindre opgaver så som maskinarbejde, alu svejsning, TIG svejsning, certificeret svejsning og andre smedopgaver.

lntet er for stort og intet er for småt.
Vi håber at ovennævnte har vakt Deres interesse og at De vil gøre brug af vort firma.