Certificeret svejsning

TC Stålindustri har været i branchen i mange år og er specialiserede inden for mange forskellige former for svejsning. Vi har stor ekspertise og er certificerede til at svejse i mange former for stålkonstruktioner, rustfrit stål, rør og meget mere.

Bred erfaring i branchen

Vi er en ordreproducerende virksomhed, som næsten udelukkende leverer til industrien. Vi er vant til at arbejde for store virksomheder som F.L. Schmidt, Københavns Lufthavn CPH og Liqtech, hvor vi varetager store og til tider komplicerede opgaver. Vi bevæger os rundt i markedet og varetager langt de fleste svejsearbejder.

Certificeret svejsning til alle typer virksomheder

Vi tilbyder ikke kun certificeret svejsning til store virksomheder. Vi har mange mindre opgaver som vi udfører for alle typer af virksomheder, som har brug for svejsning i stål, rustfrit stål og aluminium.

TC Stålindustri | Certificeret svejsning i København

Specialister inden for TIG-svejsning

Vi anvender to svejsemetoder; TIG– og MIG/MAG-svejsning. Der er forskellige fordele ved de to metoder. TIG-svejsning anvendes til bl.a. tyndt rustfrit stål og aluminium.

Certificeret svejsning i høj kvalitet

Den anvendes ofte i industrier, hvor der er høje krav til kvaliteten, f.eks. offshore-industrien. MIG/MAG-svejsning giver omvendt mulighed for at svejse materialer, der normalt er vanskeligt svejsbare, ligesom metoden kan udføres i alle stillinger og vinkler og den kræver oftest kun et minimum af efterbearbejdning.

Vores veluddannede medarbejdere er altid klar til at give en professionel vurdering af, hvilken metode der skal bruges og hvordan der specifikt skal svejses, for at du får det ønskede resultat i så høj kvalitet som muligt.

Få et tilbud på din svejsning

Du kan altid kontakte os i dag på 44 65 43 36 for at få en snak og et uforpligtende tilbud på den svejseopgave, som du står over for. Med kontor i Ballerup leverer vi svejsning i både København og resten af Sjælland.

Vores smed kan også hjælpe dig med andre stålkonstruktioner og maskinarbejde.