TIG svejsning

TC Stålindustri er en veletableret og erfaren virksomhed inden for arbejde med stålkonstruktioner og specielt svejsning. Et af vores specialer – og kerneområder – er TIG-svejsning. Denne svejsemetode har den fordel, at det er en alsidig svejsemetode, hvor man altid opnår et slutprodukt af høj kvalitet. Det er den foretrukne svejsemetode til bl.a. rustfrit stål og aluminium.

Vi anvender TIG-svejsning til en række forskellige ting, bl.a.
– Pumpeunits og andre units
– Rør og rørkonstruktioner
– Tyndplader
– Diverse specialfremstillede stålkonstruktioner

En stor del af vores kunder er større eller mindre industrivirksomheder, som bruger vores kompetencer til at lave forskellige units, f.eks. pumpeunits.

Her er vi bl.a. certificerede til at TIG-svejse for store virksomheder som F.L. Schmidt, Københavns Lufthavn og Liqtech, ligesom vi naturligvis også varetager svejse-opgaver for mindre virksomheder. Ingen opgaver er for store eller små for os!

Vores team af veluddannede medarbejdere har alle stor erfaring med TIG-svejsning, alu svejsning og svejsning generelt. De står altid klar til at finde den mest optimale løsning på den bestilling eller de udfordringer, som du står over for som virksomhed.

Hør mere om TIG svejsning

Du kan kontakte os allerede i dag for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig og hvilke løsninger, der er mulige til det svejsearbejde, som du skal have udført. Ring i dag på 44 65 43 36 for et uforpligtende tilbud på arbejde i både indre København, hovedstadsområdet og resten af Sjælland.

Vores smed kan også være behjælpelig med maskinarbejde,