Alu svejsning

At svejse i aluminium er vanskeligere end at svejse i mange andre metaller, f.eks. stål. Det er specielt svært at bearbejde, fordi det er et blødere materiale og arter sig anderledes, bl.a. skal man have stor ekspertise ift. temperaturen af svejsningen, fordi aluminium har en højere smeltetemperatur for ydersiderne end for den inderste del af den konstruktion, man svejser i.

Specialisering i flere typer svejsning

Hos TC Stålindustri har vi ikke kun specialiseret os i normal svejsning, men også svejsning af aluminium. Vi har stor erfaring på området og har prøvet mange forskellige typer af opgaver.

Alu svejsning til private og erhverv

Man anvender oftest aluminium til at lettere konstruktioner, hvor det er vigtigt, at vægten holdes nede. Det kan f.eks. være biler, både, skibe og andre transportmidler, men også i industrien kan det ofte være en fordel. Vi laver alu-svejsning for alle typer af virksomheder fra F.L. Schmidt til lokale entreprenører- og virksomheder.

Alu svejsning i København på Sjælland

 

Vi har bl.a. lavet beslag, afdækninger og lignende, men de fleste af de kunder, der har behov for at få svejset i aluminium kommer med individuelle opgaver og ønsker. Vi kan hos TC Stålindustri varetage alle specialopgaver – ingen opgave er for stor eller lille til os.

Kompetente fagfolk på hele Sjælland

Vores hold af veluddannede medarbejdere sørger altid for at vurdere kundens ønsker og finde den rigtige løsning, så resultatet bliver som ønsket og i så høj kvalitet som overhovedet muligt. Vi kører fra Ballerup, og dækker dermed både København og det resterende Sjælland.

Skal vi hjælpe dig med en alu svejsning?

Du kan ringe til os i dag på 44 65 43 36 for at høre mere om vores alu-svejsning eller svejsning generelt og få et uforpligtende tilbud på din næste opgave.

Vores smed kan også være behjælpelige uanset om det gælder maskinarbejde og TIG svejsning.