Stålkonstruktioner

Udarbejdelse af stålkonstruktioner i Brøndby, København og resten af Sjælland

Når man skal have foretaget forskelligt arbejde i stål, er det vigtigt at få det gjort af en professionel, så man får en løsning af så høj kvalitet og holdbarhed som muligt. TC Stålindustri har været i branchen i mange år og kan levere stort set alt i stålarbejde og stålkonstruktioner på Sjælland. Vores kerneområder er bl.a.:

Et af vores specialer, og vigtigste arbejdsområder, er svejsning. Her anvender vi to svejsemetoder – TIG- og MIG/MAG-svejsning. Vi kan svejse i mange forskellige materialer, og har stor erfaring med specialløsninger til vores kunder.

Certificeret til arbejdet

Vi er både svejsningscertificerede og EN 1090-2 certificerede, hvilket betyder, at vi er certificerede til at lave bygningsstål. Dermed har vi kompetencerne til at levere bærende stål til byggeprojekter. Mange boligbyggerier bruger bl.a. stålkonstruktioner, fordi det er lettere, fylder mindre og er stærkere end eksempelvis beton. Til sådanne boligbyggerier kan vi levere underentreprise, og vi er faste samarbejdspartnere med adskillige firmaer, som bliver ved at vælge os, fordi vi vedvarende leverer løsninger med stor fleksibilitet og af høj kvalitet.

Kontakt os og hør mere om stålkonstruktioner

Kontakt os i dag på 44 65 43 36 for at få en snak og et uforpligtende tilbud på den svejseopgave, som du står over for. Med kontor i Ballerup leverer vi svejsning i både København og resten af Sjælland.

(+45) 44 65 43 36
tc@tc-staal.dk