Stålkonstruktioner

Udarbejdelse af stålkonstruktioner i Brøndby, København og resten af Sjælland

TC Stålindustri har været i branchen i mange år og kan levere stort set alt i stålarbejde og stålkonstruktioner på Sjælland. Når man skal have foretaget forskelligt arbejde i stål, er det vigtigt at få det gjort af en professionel, så man får en løsning af så høj kvalitet og holdbarhed som muligt.  Vores kerneområder er bl.a.:

Et af vores specialer, og vigtigste arbejdsområder, er svejsning. Her anvender vi to svejsemetoder – TIG- og MIG/MAG-svejsning. Vi kan svejse i mange forskellige materialer, og har stor erfaring med specialløsninger til vores kunder.

Certificeret til stålarbejde

Vi er svejsningscertificerede og vi laver bygningsstål. Vi arbejder efter EN 1090. Mange boligbyggerier bruger bl.a. stålkonstruktioner, fordi det er lettere, fylder mindre og er stærkere end eksempelvis beton. Til sådanne boligbyggerier kan vi levere underentreprise, og vi er faste samarbejdspartnere med adskillige firmaer, som bliver ved at vælge os, fordi vi vedvarende leverer løsninger med stor fleksibilitet og af høj kvalitet.

Kontakt os allerede i dag og hør mere om stålkonstruktioner

Tag kontakt til os i dag på telefon 44 65 43 36 for at få en god snak og et uforpligtende tilbud på den stålopgave, som du står over for. Med kontor i Brøndby leverer vi stålarbejde i både København og resten af Sjælland.

(+45) 44 65 43 36
tc@tc-staal.dk