TC Stålindustri ApS

TC Stålindustri ApS er en ordreproducerende virksomhed, som har eksisteret siden 1997. Vi har dygtige certificerede svejsere og fleksible medarbejdere. Vi arbejder inden for stål, rustfri samt aluminium. Vi arbejder efter EN 1090. Vi er godkendt til at arbejde for FLSmidth, hvortil vi fremstiller rørkonstruktioner/unit til olie, gas, vand og luft. Derudover diverse konstruktioner og beslag. I Københavns Lufthavne CPH renoverer og producerer vi dele for deres bagagebåndsafsnit.

Arbejdet foregår hos CPH og ofte om natten, hvor båndene er lukkede. Derudover udfører vi en del smedearbejde, såsom trapper, gelændere, reposer, sikkerhedsafskærmninger og lign.

Alsidig erfaring

Vi har erfaring med at fremstille dele til glarmestre såsom facader, baldakiner, rækværker samt diverse beslag. Her udfører vi også montagearbejde.
På Greve og Karlslunde stationer har vi fremstillet og monteret stålkonstruktioner for overdækninger af perronterræn, samt ventesale og rækværker for Banedanmark. I samarbejde med kunder kan vi udvikle og specielfremstille konstruktioner, maskiner, beslag og andre opgaver. Vi har bl.a. specielfremstillet beslag til kirker og andre fredede bygninger.

For en kunde, der laver partikelfiltre, har vi i tæt samarbejde produceret deres produktionsmateriel. Derudover kommer mange kunder med mindre opgaver så som maskinarbejde, alu svejsning, TIG svejsning, certificeret svejsning og andre smedopgaver. Intet er for stort og intet er for småt. Vi håber at ovennævnte har vakt din interesse og at du vil gøre brug af vores firma.

Kontakt os

Kontakt os i dag på 44 65 43 36 for at få en snak og et uforpligtende tilbud på den svejseopgave, som du står over for. Med kontor i Brøndby leverer vi svejsning i både København og på resten af Sjælland.

(+45) 44 65 43 36
tc@tc-staal.dk