Rustfri svejsning

Rustfri svejsning i Brøndby, København og resten af Sjælland

TC Stålindustri har været i branchen i mange år og er specialiserede inden for mange forskellige former for svejsning. Vi har stor ekspertise og er certificerede til at svejse i mange former for stålkonstruktioner, rustfrit stål, rør og meget mere. Vi udfører opgaver inden for svejsning på hele Sjælland.

Vi er en ordreproducerende virksomhed, som næsten udelukkende leverer til industrien. Vi er vant til at arbejde for store virksomheder som FLSmidth, Københavns Lufthavn CPH og Liqtech, hvor vi varetager store og til tider komplicerede opgaver. Vi bevæger os rundt i markedet og varetager langt de fleste svejsearbejder – ikke kun for store virksomheder, men også mindre opgaver for alle typer af virksomheder, som har brug for svejsning i stål, rustfrit stål og aluminium.

Specialister inden for svejsning i rustfri stål

Vi anvender to svejsemetoder; TIG– og MIG/MAG-svejsning. Der er forskellige fordele ved de to metoder. TIG-svejsning anvendes til bl.a. tyndt rustfrit stål og aluminium. Den anvendes ofte i industrier, hvor der er høje krav til kvaliteten, f.eks. offshore-industrien. MIG/MAG-svejsning giver omvendt mulighed for at svejse materialer, der normalt er vanskeligt svejsbare, ligesom metoden kan udføres i alle stillinger og vinkler og den kræver oftest kun et minimum af efterbearbejdning.

Vores veluddannede medarbejdere er altid klar til at give en professionel vurdering af, hvilken metode der skal bruges og hvordan der specifikt skal svejses, for at du får det ønskede resultat i så høj kvalitet som muligt.

Kontakt os

Kontakt os i dag på 44 65 43 36 for at få en snak og et uforpligtende tilbud på den svejseopgave, som du står over for. Med kontor i Brøndby leverer vi svejsning i København, Brøndby og resten af Sjælland.
Du er også velkommen til at bruge kontaktformularen her på siden, og så vil vi kontakte dig.

Vores smed kan også hjælpe dig med andre opgaver med stålkonstruktioner og andet maskinarbejde.

(+45) 44 65 43 36
tc@tc-staal.dk