Maskinarbejde

Professionelt maskinarbejde i København og på Sjælland

Uanset hvad du skal have foretaget af maskinarbejde, er TC Stålindustri stedet for dig. Hos os er ingen opgave for stor eller for lille, og uanset hvilket ønske du måtte komme med, så kan vi finde den rette løsning. Vi har mange års erfaring indenfor maskinfremstilling af en lang række forskellige materialer og komponenter. Vi har bl.a. et rigtig stort kendskab til maskinarbejde i stål, rustfrit stål samt aluminium. Vi holder til i Brøndby men hjælper kunder på hele Sjælland.

Vi har til huse i Dalager i Brøndby, og med vores moderne, tidssvarende og effektive maskiner her, leverer vi maskinarbejde til både København og resten af Sjælland. Ligeledes har vi kun erfarne og veluddannede medarbejdere, der skal varetage arbejdet. Det sikrer, at vores kunder kun får en løsning af højeste kvalitet. Samtidig sikrer det også, at processen bliver så nem og økonomisk rentabel som muligt.

Vores medarbejdere står også altid klar, når du kommer med individuelle ønsker til dit maskinarbejde. Vi sørger for, at slutresultatet altid bliver nøjagtigt, som vores kunder vil have.

Alt i maskinarbejde

TC Stålindustri er en alsidig virksomhed, som ud over alt i maskinarbejde også er specialister i flere former for svejsning. Vi løser bl.a. TiG-svejsning og alu svejsning, ligesom vi kan varetage alt i stålkonstruktioner. Vores alsidighed betyder, at du kan benytte TC Stålindustri, hvis du står over for en (større) opgave, der kræver flere forskellige kompetencer.

Kontakt os

Kontakt os i dag på 44 65 43 36 for at få en snak og et uforpligtende tilbud på den svejseopgave, som du står over for. Du er også velkommen til at benytte kontaktformularen her på siden. Med kontor i Brøndby leverer vi maskinarbejde i København, Brøndby og resten af Sjælland.

(+45) 44 65 43 36
tc@tc-staal.dk