Alu svejsning

Alu svejsning eller aluminiums svejsning er vanskeligere end at svejse i mange andre metaller

Aluminium svejsning er en vanskelig disciplin, da aluminium er svært at bearbejde, fordi det er et blødere materiale og arter sig anderledes, bl.a. skal man have stor ekspertise ift. temperaturen af svejsningen, fordi aluminium har en højere smeltetemperatur for ydersiderne end for den inderste del af den konstruktion, man svejser i. Vi kører på hele Sjælland, så uanset om opgaven er i Kalundborg, Brøndby, København eller noget helt fjerde, kan vi hjælpe dig.

Specialiseret i alu svejsning

Hos TC Stålindustri har vi ikke kun specialiseret os i normal svejsning, men også svejsning af aluminium. Vi har stor erfaring på området og har prøvet mange forskellige typer af opgaver.

Man anvender oftest aluminium til at lettere konstruktioner, hvor det er vigtigt, at vægten holdes nede. Det kan f.eks. være biler, både, skibe og andre transportmidler, men også i industrien kan det ofte være en fordel.

Vi laver alu-svejsning for alle typer af virksomheder fra FLSmidt til lokale entreprenør- og industrivirksomheder. Vi har bl.a. lavet beslag, afdækninger og lignende, men de fleste af de kunder, der har behov for at få svejset i aluminium kommer med individuelle opgaver og ønsker. Vi kan hos TC Stålindustri varetage alle specialopgaver

– Ingen opgave er for stor eller lille til os.

Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud

Tag kontakt til os i dag på telefon 44 65 43 36 for at få en god snak og et uforpligtende tilbud på den svejseopgave, som du står over for. Med kontor i Brøndby leverer vi svejsning i både København og resten af Sjælland.

Vores smed kan også være behjælpelig, uanset om det gælder maskinarbejde og TIG svejsning.

(+45) 44 65 43 36
tc@tc-staal.dk