Certificeret svejsning

Certificeret svejsning i Brøndby, København og resten af Sjælland

Et af vores specialer – og kerneområder – er certificeret svejsning. Denne svejsemetode har den fordel, at det er en alsidig svejsemetode, hvor man altid opnår et slutprodukt af høj kvalitet. Det er den foretrukne svejsemetode til bl.a. rustfrit stål og aluminium. Vi anvender metoden til en række forskellige ting, bl.a.

  • Pumpeunits og andre units
  • Rør og rørkonstruktioner
  • Tyndplader
  • Diverse specialfremstillede stålkonstruktioner

En stor del af vores kunder er større eller mindre industrivirksomheder, som bruger vores kompetencer til at lave forskellige units, f.eks. pumpeunits. Her er vi bl.a. certificerede til at TIG-svejse for store virksomheder som F.L. Schmidt, Københavns Lufthavn og Liqtech, ligesom vi naturligvis også varetager svejse-opgaver for mindre virksomheder. Ingen opgaver er for store eller små for os!

Veletableret og erfaren virksomhed inden for certificeret svejsning

Vores team af veluddannede medarbejdere har alle stor erfaring med TIG-svejsning, alu svejsning og svejsning generelt. De står altid klar til at finde den mest optimale løsning på den bestilling eller de udfordringer, som du står over for som virksomhed.

Kontakt os

Kontakt os i dag på 44 65 43 36 for at få en snak og et uforpligtende tilbud på den svejseopgave, som du står over for. Med kontor i Ballerup leverer vi svejsning i Brøndby, København og resten af Sjælland.

Vores smed kan også være behjælpelig med maskinarbejde

(+45) 44 65 43 36
tc@tc-staal.dk