Professionelt maskinarbejde

Uanset hvad du skal have foretaget af maskinarbejde, er TC Stålindustri stedet for dig. Hos os er ingen opgave for stor eller for lille, og uanset hvilket ønske du måtte komme med, så kan vi finde den rette løsning. Vi har mange års erfaring indenfor maskinfremstilling af en lang række forskellige materialer og komponenter. Vi har bl.a. et rigtig stort kendskab til maskinarbejde i stål, rustfrit stål samt aluminium.

Moderne maskiner og passionerede medarbejdere

Vi har til huse i Industriparken i Ballerup, og med vores moderne, tidssvarende og effektive maskiner. Her leverer vi maskinarbejde til både København og resten af Sjælland. Ligeledes har vi kun erfarne og veluddannede medarbejdere, der skal varetage arbejdet. Det sikrer, at vores kunder ikke kun får en løsning af højeste kvalitet, men sikrer også, at processen bliver så nem og økonomisk rentabel som muligt.

Maskinarbejde efter dine ønsker

Vi ved at der er store forventninger til resultatet af det arbejde man bestiller, og derfor er kvalitet en af vores største prioriteter. Vores medarbejdere står også altid klar, når du kommer med individuelle ønsker til dit maskinarbejde. Vi sørger for, at slutresultatet altid bliver nøjagtigt, som vores kunder vil have.

Mange års erfaring

Med vores mange år i branchen, har vi opbygget en stor mængde erfaring, der altid kommer vores kunder til gode. Vi har udført alle former for opgaver og kan derfor med garanti sige, at vi kan hjælpe dig, uanset opgavens størrelse.

Alt i maskinarbejde

TC Stålindustri er en alsidig virksomhed, som ud over alt i maskinarbejde også er specialister i flere former for svejsning, herunder bl.a. TiG– og alu svejsning, ligesom vi kan varetage alt i stålarbejde samt levere en række af specifikke opgaver – du kan se mere på resten af vores hjemmeside. Vores alsidighed betyder, at du kan benytte TC Stålindustri, hvis du står over for en (større) opgave, der kræver flere forskellige kompetencer.

Kontakt os i dag

Vi kan varetage opgaven fra start til slut, og hvis vi støder på en delopgave, som rækker ud over vores kompetencer, har vi en række faste samarbejdspartnere, som kan levere et stykke arbejde af høj kvalitet. Ring i dag på 44 65 43 36 for et uforpligtende tilbud på dit næste maskinarbejde eller stålarbejde.