Udarbejdelse af stålkonstruktioner

Når man skal have foretaget forskelligt arbejde i stål, er det vigtigt at få det gjort af en professionel, så man får en løsning af så høj kvalitet og holdbarhed som muligt. Der kan være mange faktorer man som privatperson ikke har overvejet eller kender til. TC Stålindustri har været i branchen i mange år og kan levere stort set alt i stålarbejde og stålkonstruktioner.

Vores kerneområder er bl.a.:
Svejsning
TiG svejsning
Alu svejsning
– Bærende stålkonstruktioner
– Rør og rørkonstruktioner
– Opbygning af færdige units
– Facader, trapper, rækværk, gitre mv.

Den rigtige svejsning

Et af vores specialer, og vigtigste arbejdsområder, er svejsning. Her anvender vi to svejsemetoder – TIG- og MIG/MAG-svejsning. Vi kan svejse i mange forskellige materialer, og har stor erfaring med specialløsninger til vores kunder.

TC Stålindustri tilbyder professionelle stålkonstruktioner i København og resten af Sjælland

Vi er både svejsningscertificerede og EN 1090-2 certificerede, hvilket betyder, at vi er certificerede til at lave bygningsstål. Dermed har vi kompetencerne til at levere bærende stål til byggeprojekter.Mange boligbyggerier bruger bl.a. stålkonstruktioner, fordi det er lettere, fylder mindre og er stærkere end eksempelvis beton. Til sådanne boligbyggerier kan vi levere underentreprise, og vi er faste samarbejdspartnere med adskillige firmaer, som bliver ved at vælge os, fordi vi vedvarende leverer løsninger med stor fleksibilitet og af høj kvalitet.

Vi hjælper dig med stålkonstruktioner

Hvis du står over for noget stålarbejde, kan TC Stålindustri altid være behjælpelig. Vores dygtige medarbejdere står klar til at finde den rigtige løsning til dine behov. Gennem en rådgivende og uforpligtende snak finder vi sammen med dig frem til den løsning du ønsker. Vi har hjulpet mange både private og virksomheder med alle typer af opgaver inde for stålindustrien.

Kontakt os gerne

Med hovedsæde i Ballerup, kan vi levere stålkonstruktioner og –svejsning til både København og resten af Sjælland. Ring i dag på 44 65 43 36 for at høre mere og få et uforpligtende tilbud.