Montage

Professionel montering

Mange af vores kunder efterspørger bl.a. komplette løsninger. Vi udfører montageopgaver på units der anvendes af FLSmidth på cementfabrikker over hele verdenen.

Vores montageekspertise efterspørges af mange af Danmarks største og mest krævende virksomheder, fx FLSmidth, Metro selskabet, Københavns Lufthavn og Novo Nordisk. Kombineret med vores TIG– og MIG/MAG certificerede svejsninger får vores kunder således den færdige enhed – monteret på deres fabriksenhed.

Vores kunder får den færdige enhed – vi har leveret TIG– og MIG/MAG certificerede svejsninger –  og monteret på deres fabrik. Vi er EN1090-1 certificeret til bearbejdning af bygningstål og svejser stålkonstruktioner til byggebranchen – samt monterer stålkonstruktioner.

Vores kunder

Vores montageekspertise efterspørges af mange af Danmarks største og mest krævende  virksomheder, fx FLSmidth, Metro selskabet, Københavns Lufthavne og Novo Nordisk.

Vores kunder efterspørger følgende hos os:

  • Montering af pumper, flanger, tryk- og temperaturmålere
  • Alle typer rørføring/rustfri rørføringer
  • Service af eksisterende anlæg.
  • Alle typer svejsning på stedet.
  • Styring af underleverandører

Fleksibilitet

Vi tilpasser montagen til kunders ønsker. Vi arbejder også nat og weekend og det gør vi bl.a. for Københavns Lufthavne og Metro selskabet.

Kontakt os

Kontakt os i dag på 44 65 43 36 for at få en snak og et uforpligtende tilbud på den svejseopgave, som du står over for. Med kontor i Ballerup leverer vi svejsning i både København og resten af Sjælland.

Vores smed kan også hjælpe dig med andre stålkonstruktioner og maskinarbejde.

(+45) 44 65 43 36
tc@tc-staal.dk